imgMagnify PRODUKTSÖK:

LB07 microsite

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i LB07 att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och LB07 jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i LB07 berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger LB07 bonus!

Hälsning från sportchefen!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide när ni behöver nya kläder. Tänk också på att ni kan registrera era inköp på Stadium på föreningens bonuskort som finns i kassan på Stadiumbutikerna. Detta gynnas vi alla av när vi behöver nya matchkläder och träningsmaterial till våra lag.
Hälsningar

Johan Andersson LB07Till föreningens hemsida (www.lb07.se)

 
 Producerad av 
Teknomedia
 Teknomedia