TÖJNAN IBK

INFORMATION

I samarbete har Stadium ochTöjnan IBK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på www.stadium.se/teamsales.se och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst
och kostnadsfritt.

Hälsning från klubbchefen!
Töjnan IBK ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni medlemmar tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Ett enkelt sätt att stärka föreningen är att registrera er via www.stadium.se/teamsales.se och på så vis ge en del av er bonus till föreningen även på personliga inköp. Tillsammans ser vi fram mot ett långvarigt och starkt samarbete.
Hälsningar
Peter Nilsson
Klubbchef Töjnan IBK

Storleksguide

STORLEKSGUIDE

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i . Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
För att lagen ska få de Teampriser som gäller så är det ett krav att beställningar sker lagvis. Vid beställning var god använd denna profilhemsida där lagledarna registrerar sitt lag här ovan och beställer via denna hemsida. Dyker det upp frågor ta kontakt med Stadium Teamsales Stinsen på teamsales.stinsen@stadium.se eller på telefon 010-452 83 69. Stadium Teamsales i Stinsen lånar gärna ut provkläder för utprovning.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar . Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Stinsen
Team Sales
Direkt 010-4528369
teamsales.stinsen@stadium.se