Om Team Sales

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Föreningslivet är därför enormt viktigt för oss på Stadium.

Hand i hand med den missionen går det svenska föreningslivet, som är en stark folkrörelse i samhället. Därför har vi i många år arbetat för Sveriges föreningar, genom att erbjuda den bästa servicen, det bredaste sortimentet, den största bonusen och de bästa priserna.

De senaste åren har flera hundra nya föreningar anslutit sig till Stadium Team Sales. Det ser vi som ett bevis på att vi lyckats. Hela 1249 föreningar samarbetar med oss i dag. Kontakta din lokala säljare för mer information så hoppas vi på ett samarbete med din förening också.

Titta på priset.

Vi tror inte på individuellt satta rabatter. I vår värld är alla föreningar lika viktiga, oavsett storlek. Och genom att erbjuda tydliga Teampriser utan volymkrav gör vi livet lättare för alla. De tusentals ideellt arbetande ledarna i föreningslivet är för oss landets stora hjältar. En meningsfull fritid för våra ungdomar är ovärderlig. Därför pressar vi priserna så lågt vi bara kan.

Dessutom erbjuder vi alla samarbetsföreningar en bonus upp till 10 % på alla inköp. Samt ytterligare tom. 12 % i märkesbonus därutöver! Kontakta Team Sales.