Bonus till alla!

Visste du att din förening kan få 3% extra bonus när föreningens medlemmar och dess anhöriga handlar på Stadium som privatkunder?

Samtliga medlemmar i föreningen, samt anhöriga, kan alltså bidra med extra bonus till föreningen, eller ett lag i föreningen, när de handlar på Stadium. Samtidigt som man samlar egen bonus!

Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i Stadium-butik eller på stadium.se (inloggat läge). Medlemsskapet är givetvis gratis och man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik.

Därefter loggar man in på stadium.se och går in på fliken Stöd din förening under Mina Sidor för att söka upp den förening man vill stödja. En person kan lägga till max fyra föreningar och lag. Väljer man att stödja fler än en förening fördelas bonusen ut jämnt på samtliga val. Medlemmen kan även välja att skänka sin personliga årsbonus till föreningen under Mina Sidor och fliken Stöd din förening.

Så uppmana era medlemmar och familjemedlemmar att stödja föreningen för att kunna få ut mer av ert samarbete med Stadium!

Stöd din förening här