Stadium Team Sales

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. Därför finns Stadium Team Sales, som i många år arbetat för Sveriges föreningar, genom att erbjuda den bästa servicen, det bredaste sortimentet, den största bonusen och de bästa priserna till så många som möjligt.

Priset
Vi tror inte på individuellt satta rabatter. I vår värld är alla föreningar lika viktiga, oavsett storlek. Och genom att erbjuda tydliga Teampriser utan volymkrav gör vi livet lättare för alla. De tusentals ideellt arbetande ledarna i föreningslivet är för oss landets stora hjältar. En meningsfull fritid för våra ungdomar är ovärderlig. Därför pressar vi priserna så lågt vi bara kan.

Förnyelse & förbättring
Under våren 2020 blir Stadium Team Sales enklare, snabbare och tryggare – bättre helt enkelt. Effektivare orderhantering, uppgraderat tryckeri och utökat sortiment på vårt eget lager gör att vi kommer kunna fokusera ännu mer än någonsin på det vi brinner för allra mest – att vi tillsammans med er vill inspirera fler till ett aktivt liv. Utöver det har vi byggt ut teamet med en kundserviceenhet för förenings representanter så ni får snabbare svar och våra säljare får mer tid med er som förening.

Kundservice
Som komplement till våra duktiga säljare finns vårt kundservice-team tillgängliga för frågor om vår nya hemsida, kring beställning eller användaruppgifter etc. Kontakta Kundservice.