AIK FOTBOLL 2019

INFORMATION

2015 var ett år där AIK Ungdomsfotboll fortsatte sitt arbete mot visionen ”Nordens ledande klubb för utveckling och fostran av unga spelare och ledare – hur man än mäter”. Omkring 120 lag deltog i regionalt seriespel i S:t Erikscupen, F19 tog lilla silvret i SM, F16A segrade i såväl F16SM som i Futsal-SM, U19 kom femma i en tuff serie med ett ungt lag och U17 tog SM-guld. Det ses givetvis i ljuset av allt det arbete som bedrivs varje dag på planer och omklädningsrum i och runt Solna med omnejd.
Den tiden som en ledare lägger ner för att planera kvällens träning på en lunchrast, eller den förälder som stiger upp långt innan bekvämt för att skjutsa till turneringen en lördagsmorgon. 2016 blir ännu ett sådant år. Samtidigt tar vi ett omtag. Herrarna ska göra ännu ett kraftigt försök till ädla medaljer och avancemang i Europaspel och damerna skall ännu en gång kraftsamla för att nå damallsvenskan och potential har man så det räcker och blir över.

I samarbetet mellan AIK, adidas och Stadium så erbjuds en materialprofil värdig en klubb med AIK Ungdomsfotbolls vision
– Nordens ledande fotbollsklubb för utveckling och fostran av unga spelare och ledare – hur man än mäter!

Lycka till med säsongen 2018.
AIK Fotboll, Nike och Stadium

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening är här!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

Följ nedan länk för att registrera ditt kort på AIK fotboll.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i AIK FF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
För att lagen ska få dom Teampriser som gäller så är det ett krav att beställningar sker lagvis. Vid beställning var god använd denna profilhemsida där lagledarna registrerar sitt lag här ovan och beställer via denna hemsidan. Dyker det upp frågor ta kontakt med Stadium Teamsales Bromma på teamsales.bromma@stadium.se eller på telefon 010-452 9290. Stadium Teamsales i Bromma lånar gärna ut provkläder för utprovning.

Individuella inköp:
Den enskilde medlemmen kan handla vissa varor ur AIK Fotbolls sortimentsprofil till förmånliga priser. Detta görs i Stadiums butik i Solna Centrum eller Mall of Scandinavia. Exempel på varor som kan köpas individuellt är overaller, väskor, träningströja, shorts, strumpa mm.

Lagbeställningar av AIK herrlags uppvärmingsprodukter görs via Team Sales i Bromma. Eftersom varje beställning beställs från asien så är leveranstiden ca 6-7 veckor. Produkterna kommer att finnas till försäljning på Stadium i Solna centrum och Mall of Scandinavia.
Maila på teamsales.bromma@stadium.se för att få mer information ang beställningar och lån av prover till utprovning.

Med reservation för slutförsäljning och längre leveranstider.

Namntryck
På samtliga överdelar trycks spelarens initialer eller nummer. Inga lagnamn trycks. Lagen väljer själva om man vill använda initialer i förnamn och efternamn eller spelnummer men laget ska vara enhetligt. Riktlinjen är att de lag som inte har fasta spelarnummer använder initialer. Tryck sker på de produkter som lagen anger i beställningen. Alla tryck sker enklast genom Stadium Teamsales.

AIK´s kontakperson avseende materialfrågor
Roger Wikström
roger.wikstrom@aik.se

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se