Åkersberga BK

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Åkersberga BK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Åkersberga BK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Föreningen. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar
Alla beställningar på nya produkter sker via denna hemsida. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt (de produkter som saknar priser)
Ni kan även kontakta oss för personlig rådgivning om ni har frågor gällande er beställning, det gör ni lättast på mejl teamsales.taby@stadium.se eller telefon 010-452 8302.
Det som gäller för samtliga beställningar oavsett beställningsalternativ är att det ska vara en sammanställd lagbeställning från lagledaren eller av annan ansvarig som utsetts av laget. Sedan får självklart medlemmen kompletterings köpa sina kläder hos Stadium Täby eller via vår webbshop.

Webb-beställningar
Skapa ett konto, logga in, sedan är du igång. Man väljer enkelt produkter för att sedan gå till varukorgen där man slutför sin beställning. Som lagledare kan du även spara ditt lag så du enkelt kommer åt spelartruppen till nästa gång en beställning ska göras.

Leverans
Alla orders hämtas ut hos Stadium i Täby Centrum. Generell leveranstid för kläder med tryck är 3-4 veckor.

Stadium Täby
Som enskild spelare så finns det utvalda föreningskläder att köpa hos Stadium Täby C, det står under varje produkt i profilguiden om den finns att köpa i butik.

Utprovning
Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales Stadium Täby. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill prova finns inne för tillfället.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta gärna kontakt med oss om du behöver mer hjälp.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och medlemmarna gynnar klubben. Då inköpen registreras på föreningens bonuskort ökar detta på föreningens bonussaldo med 10% i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.
Vi på Stadium hälsar alla medlemmar med familj, släkt och vänner varmt välkomna till oss!

Åkersberga BK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Åkersberga BK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Täby
Team Sales
Direkt 010-4528302
teamsales.taby2@stadium.se