Askims IK
Klicka på bilderna för ytterligare info.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Askims IK att klä sig i föreningens färger.

Välkommen till våra Teamsales-sidor
I samarbete har Stadium och Askims IK jobbat fram en profil för våra medlemmar. Vi har valt ut produkter utifrån funktionalitet, lämplighet som profilplagg och pris. Sen ska de självfallet vara sköna att ha på sig!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening är här!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

Hälsning från ordföranden!
Vi har tillsammans förhandlat fram ett attraktivt avtal med Stadium som kommer att komma Askims IK till gagn. Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Många har frågat efter en uppdaterad profilguide och därför känns det extra roligt att kunna presentera den aktuella guiden.
Hoppas ni alla får ett bra fotbollsår!
Hälsningar

Ordföranden Askims IK

Så hittar du rätt storlek

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Askims IK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker lagvis. Ordern läggs direkt på sidan. Skapa ett inlogg på ikonen i högra hörnet innan du lägger ordern.
Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales:
Ni är välkomna in för ett personligt möte så kan vi tillsammans se över beställningen samt tillvägagångssättet. Ring så bokar vi en tid.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Askims IK.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo och namn på de produkter som är förhandsbestämda.
Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Askims IK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Askims IK har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Askims IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sisjön
Team Sales
Direkt 010-4528541
teamsales.sisjon@stadium.se