Aspero Idrottsgymnasium Göteborg
På order under 1000kr tillkommer en hanteringskostnad om 149kr.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla på Aspero Friskolor att klä sig i skolans färger.

I samarbete har Stadium och Aspero Friskolor jobbat fram en profil för hela skolan. En helhet som kommer att stärka skolans identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i skolans profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Genom samarbetet är alla elever berättigade till Stadium Teampris på utvalda produkter på sidan.

Hälsning från rektorn!

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp skolans identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide.

Hälsningar

Rektor Aspero Friskolor

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Alla beställningar skall ske på denna sajt

Om ni vill prova ut produkter innan beställning så finns dem nu på skolan.

Betalning sker enligt separat info. Allt betalning måste vara redo när ordern meddelats finns färdig på Stadium Backaplan, Motorgatan 2, Göteborg. Tel 010-4528501

Instruktion weborder steg för steg

Steg 1 - Registrering

Registrera dig som ny kund längst upp på sidan ("Registrera dig"). Fyll i alla fält den frågar efter. Ange butik ”Stadium Backaplan” och ”Aspero Idrottsgymnasium Göteborg” som Föreningssida. Lämna fältet bonuskortnummer tomt.

Steg 2 - Orderläggning

Logga in med din registrerade användare.
Lägg till alla produkter som önskas med valfritt tryck i varukorgen. Initialer kostar 30kr och litet namntryck 40kr per produkt.
För order med värde under 1000kr (när tryckkostnad är tillagt) tillkommer hanteringskostnad om 149kr.

Steg 3 & 4 - Orderbekräftelse och Leveransbekräftelse

Orderbekräftelse med totalt belopp kommer på mail
När ordern är klar kommer en leveransbekräftelse att varorna finns klara att hämta på Stadium Backaplan.
Det går bra att hämta under butikens alla öppettider, be personal om hjälp om Team Sales ej är bemannad för stunden (kvällar och helger).

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se