Aspero Karlskrona
Beräknad leveranstid är ca 4-5v. På order under 1000kr tillkommer en hanteringsavgift på 149:-. Betalning sker i butik vid hämtning. Stadium Kronan/Karlskrona.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Aspero Idrottsgymnasium Karlskrona att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Aspero Idrottsgymnasium Karlskrona jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla elever på Asper. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Utprovningar & Beställningar
Utprovningar sker vid höstterminens uppstart på skolan, se mer info ifrån skolan.
Du kan även enkelt göra en web order ifrån denna sida.
Börja med att logga in på den lilla gubben längst upp till höger och skapa en användare.
Betalas och hämtas på Stadium Kronan/Karlskrona.

Tryck
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.

Vi på Stadium hälsar alla elever på Aspero varmt välkomna till Stadium!

Stadium Karlskrona
City
Team Sales
Direkt 010-4528486
teamsales.karlskrona@stadium.se