Backa HK

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

KEMPA

Här kommer en liten guide till storlekar Kempa.
XXS/XS = 140cl

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Backa HK.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via klubbshopen Backa HK. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Backa HK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Backa HK har valt att jobba med Kempa i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av Kempaprodukter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Backa HK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Backaplan
Team Sales
Direkt 010-4528501
teamsales.backaplan@stadium.se