Svenska Baseboll & Softboll Förbundet.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Svenska Baseboll Softboll Förbundet att klä sig i förbundets färger.

I samarbete har Stadium och Svenska Baseboll Softboll Förbundet jobbat fram en profil för hela förbundet. En helhet som kommer att stärka förbundets identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i förbundets profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

Om du har ett eget medlemskap på Stadium, så har du även möjlighet att stötta Svenska Baseboll Softboll Förbundet!
Varje gång du handlar på Stadium privat, (Icke förbunds produkter) så kan du ge 3% extra i bonus till Svenska Baseboll Softboll Förbundet utan att påverka din egen bonus.
Tveka inte, var med och stötta Svenska Baseboll Softboll Förbundet du med, genom att gå in på Stadium.se/Teamsales och koppla ihop ditt medlemskap med förbundet.

För frågor och mer information vänder du dig till Stadium Teamsales i Sickla.
Teamsales.sickla@stadium.se
010-452 83 49

Storleksguide

Är du osäker på vilken storlek du ska ha?
Här nedan kan du se storleksguide från NIKE.
Notera att alla storlekar du kan se nedan, inte finns i alla plagg.
Kolla därför alltid vilka storlekar som finns i varje modell i profilen!

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Svenska Baseboll Softboll Förbundet. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Svenska Baseboll Softboll Förbundet, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar vi endast beställningar lagvis. Vi tillhandahåller en beställningsblankett som ni kan använda. Ni får den genom att kontakta Team Sales eller på hemsidan för Svenska Baseboll Softboll Förbundet. Vi önskar att beställningarna skickas till oss per e-post med ifylld information om vad ni önskar beställa. Men ni kan även komma in för ett personligt möte så kan vi tillsammans se över beställningarna.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Svenska Baseboll Softboll Förbundet.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Svenska Baseboll Softboll Förbundet. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Svenska Baseboll Softboll Förbundet har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Svenska Baseboll Softboll Förbundet med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sickla
Team Sales
Direkt 010-4528349
teamsales.sickla@stadium.se