BK Astrio
BK Astrio är från stadsdelen Söndrum i Halmstad i Sverige, med hemmamatcher på Söndrums IP. Klubben bildades 1933 och inspirerade av det österrikiska laget Austria Wien.

INFORMATION

Stadium som officiell sportleverantör
i tre år.

I samarbete med Stadium och Adidas har vi tagit fram ett komplett BK Astriosortiment med kläder och tillbehör för just ditt fotbollsutövande.
Vi uppmanar alla medlemmar att klä sig i rätt färger i alla officiella sammanhang som träning, match och representation.

Centrala beställningar
Centrala inköp görs av BK Astrio kansli och gäller för hela föreningen.
Detta gäller till exempel matchtröjor, bollar, träningstillbehör och ledarkläder.
Ta kontakt med kansliet för mer information.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i BK Astrio. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via BK Astrio, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni önskar beställa produkter via Stadium Team Sales önskar vi beställningar lagvis. Skapa en användare för webborder via vår hemsida. När ni sedan har lagt en order kommer er Team Sales säljare att kontakta er för informaton om er beställning samt att du kan se era ordrar via på vår hemsidan.

Vid frågor gällande beställningar kontakt er Team Sales enhet.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i BK Astrio.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar BK Astrio. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

BK Astrio har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i BK Astrio med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se