BK TINNIS

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i BK TINNIS att klä sig i gemensamma föreningskläder.

I samarbete har Stadium och BK TINNIS jobbat fram en profil för hela föreningen. I profilguiden hittar du de produkter som
är utvalda att ingå i föreningens profil.

BK Tinnis ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Den nya profilguiden är det bästa hjälpmedel vi kan
önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

För att göra det enkelt för alla våra medlemmar ingår initialer i priset vid köp av tröja, byxa, jacka samt väskor. Föreningen bekostar trycket av klubblogotypen på samtliga profilkläder och därför står det alltid angivet att det är inkluderat i priset.

Beställning och betalning görs via respektive lagledare för föreningens olika lag. I samband med vår klubbkväll kan du göra din beställning på plats på Stadium Tornby.

INFORMATION TILL DIG SOM LEDARE I BK TINNIS
Som ledare för något av våra lag får du vartannat år en träningsoverall enligt vår klubbprofil.

Övriga kläder inom ledarprofilen har du möjlighet att köpa för vårt
"teamsalespris" via Stadium Team Sales. Tack för att du engagerar dig i vår förening!

STYRELSEN FÖR BK TINNIS 2016.



Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i BK TINNIS. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Beställning av klubbprofilkläder till föreningens barn- och ungdomslag sker via respektive lagledare. Lagledaren skall rapportera in underlag via e-post till kassör i samband med att beställningen genomförs och är ansvarig för att betala in pengarna för lagets inköp av klubbprofilen till föreningen. Betalningen skall genomföras inom en månad efter det att produkterna har levererats/hämtats ut.

Beställning av klubbprofilen sker via Stadium Teamsales webborder. I samband med föreningens klubbkväll kommer varje medlem som vill beställa kläder fylla i en beställningsblankett (till 2017 skall detta moment ske digitalt). Lagledaren ansvarar för att sammanställa samtliga beställningar för sitt lag och genomföra en webborder.


Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i BK Tinnis med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Linköping
Tornby
Team Sales
Direkt 010-4528669
teamsales.linkoping@stadium.se