2017 IF BROMMAPOJKARNA

INFORMATION

Schysst klädd och schysst uppträdande!

Fair play, gott humör och gott uppförande är våra kännetecken, liksom att vi alltid ser fräscha och prydliga ut när vi representerar föreningen!

Vårt långa och fina samarbete med Stadium, tillsammans med Nike som samarbetspartner till BP, gör att vi kan erbjuda våra spelare och ledare ett mycket attraktivt koncept. Förra årets nya samarbete med Nike innebar att vi fick en helt ny kollektion, där vi kommer att kunna byta de mest populära artiklarna varje år för att ge lagen möjlighet att uppträda i det senaste.

När man är störst uppmärksammas man extra och många tittar och vill efterlikna BP. Det innebär att vi måste vara än mer angelägna om att representera föreningen på bästa sätt. Vid alla tillfällen är vi ju alla representanter för föreningen, oavsett om det är träning, match, cup eller annan lagaktivitet.

Det blir extra roligt att representera BP under 2017, då den nya huvudläktaren på Grimsta ska invigas, och BP som förening fyller 75 år!

Vi har som tidigare tagit fram den här broschyren för att du lättare skall hitta de snygga och funktionella plagg som utgör vår ”Profilguide”. Det gör att du och ditt lag alltid kan representera BP på bästa sätt. Glöm inte heller bort att innehållet i profilguiden kan användas på fritiden, och även av familjemedlemmar, släkt, vänner, supportrar och alla andra intressenter till BP.

Lycka till med fotbollsäsongen 2017!

Fredrik Bergholm
Ordförande
IF Brommapojkarna

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IF BROMMAPOJKARNA. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker lagvis via denna hemsida. Lagledare registrerar sitt lag och beställer sedan från profilen. Dyker det upp frågor ang registrering kontakta TeamSales i Bromma på teamsales.bromma@stadium.se eller 010-452 82 90. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provskollektion på önskade produkter av Team Sales i Bromma. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva finns hemma.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IF BROMMAPOJKARNA. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

IF BROMMAPOJKARNA har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IF BROMMAPOJKARNA med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se