2019 Bromma IF

INFORMATION

På Stadium och Bromma IF jobbar vi efter en tydlig mission att inspirera så många som möjligt till en meningsfull, hälsosam, rolig och aktiv fritid. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Bromma IF att klä sig i föreningens färger. I samarbete har Stadium och Bromma IF jobbat fram ett profilsortiment kläder för hela föreningen som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profilsortiment, tydliga priser och information om hur dessa kläder kan beställas.

Vi på Stadium betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Bromma IF berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter.
Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium, vilket ger Bromma IF bonus!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta Bromma IF! Du kan ge Bromma IF 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer att du vill stödja Bromma IF. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Utprovning

Alla kläder finns till utprovning på Bromma IF:s kansli, se Bromma IF:s hemsida för öppettider.

www8.idrottonline.se/BrommaIF-Friidrott

På varje enskild produkt står det vilka storlekar som finns till förfogande.
Vissa modeller/ storlekar finns på Stadium Bromma för utprovning.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i
Bromma IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens produkter.

Beställningar på tävlingskläder tas upp av Bromma IF några gånger per år, övriga kläder beställes via denna webshop för Bromma IF.

Ett visst sortiment av tävlingskläderna (Boxer Brief och Linne i dam, korta tights och linne för herr) finns till förfogande hos Stadium i Bromma, kontakta teamsales.bromma@stadium.se för och se om er storlek finns hemma.

För att kunna beställa måste man som förstagångs användare regristera sig,
välja förening Bromma IF och butik Bromma.

Vid frågor gällande registering, kontakta Stadium Bromma, teamsales.bromma@stadium.se alternativt 010-4528291

När din beställning finns på Stadiums butik vid Bromma Blocks får du ett mail, du kan då hämta ut och betala kläderna i butiken.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Bromma IF. Medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Du får dels bonus på ditt eget inköp och dels genererar det en bonus åt Bromma IF.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Bromma IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se