BYSKE FF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i BYSKE IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och BYSKE IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i BYSKE IF berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger BYSKE IF bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar

Ordföranden BYSKE IF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Byske IF (röd, svart) och BODÅ (svart, svart). Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via BYSKE IF , kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar.
Mer personlig utrustning som målvaktsutrustning får köpas av respektive målvakt efter kontakt med kansliet.

Inköp av bollar, västar, koner, sjukvård och liknande görs av Byske IF:s kansli när behov finns.

Nya matchställ beställs av kansliet efter beslut i Byske IF styrelse eller BODÅ grupp. Detta ska vara budgeterat.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Byske IF:s kansli. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta kansliet, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos något annat lag i Byske IF.

Viktigt att man beställer via kansliet eller tillsammans ute i lagen. Vi kan inte hantera småordrar så inga singelbeställningar önskas. En order under 1000kr debiteras därför med en hanteringsavgift på 149kr. Ser man bara till att beställa tillsammans är det således inget problem.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar BYSKE IF . Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

BYSKE IF har valt att jobba med SELECT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SELECT produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i BYSKE IF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Skellefteå
Storgatan 52
Team Sales
Direkt 010-4528910
teamsales.skelleftea@stadium.se