Betalning

Stadium Team Sales erbjuder flera sätt att betala.

Kortbetalning
Tillåtna kort för betalning är VISA, Mastercard och American Express. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden. Stadiumteamsales.se använder en säkerhetsstandard som kallas 3D-Secure, framtagen av VISA och Mastercard. Betalning sker genom Adyen som är PCI DSS-certifierade och uppfyller alla gällande säkerhetskrav för bank- och kreditkortstransaktioner.. All information krypteras med 256-bitars SSL-kryptering, vilket förhindrar obehörig att komma åt kortuppgifter. Kortnummer lagras inte av Stadium Team Sales efter genomförd transaktion. Mer om säkerhet på stadiumteamsales.se finns under punkt 13 i köpvillkoren. Det totala beloppet för beställningen reserveras direkt på Kundens konto men debiteras kontot först vid leverans av beställningen.

Stadium Team Sales Konto
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi Stadium Team Sales Konto. Alla köp under samma månad samlas på en kontoavi som efterföljande månad skickas till Kunden per e-post. Betalningen kan sedan delas upp på 36 månader. Ingen aviavgift eller ränta tillkommer på första avin. Privatperson som handlar för Kundens räkning måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När Kunden fått kontoavin betalar Kunden som minst det lägsta belopp som står angivet på avin. Vid betalning med Stadium Team Sales Konto tillkommer en ränta på 15 % per år samt en aviavgift på 25 kr. Delbetalningsbeloppet är alltid 1/36 av totalbeloppet plus runt ränta och avgift, dock alltid lägst 50 kr. Önskar Kunden lösa sin skuld kan Kunden alltid betala det totala beloppet som anges på avin. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift. För mer information om Stadium Team Sales Konto, kontakta Collector Bank på 010-161 00 53 eller teamsales@collectorbank.se. För att se fullständiga villkor för Stadium Team Sales Konto se länkarna nedan:

Allmänna villkor för Stadium Team Sales Konto
Collector Banks villkor för behandling av personuppgifter

Swish
Kund som handlar i egenskap av konsument har möjlighet att enkelt och snabbt betala med Swish. Ladda ned Swish-appen i mobiltelefonen och följ instruktionerna i kassan när du ska betala.

Bonus
Kunden har möjlighet att betala med intjänad bonus. Kunden kan se sin tillgängliga bonus när Kunden loggar in på Mina Sidor som förening. Har Kunden fördelat bonus till Sektion eller Lag kommer även de att se sitt saldo. Den bonus som visas när Kunden loggar in som förening/sektion/lag är den totala bonusen för förening/sektion/lag.

Nyttjad bonus dras av från Kundens bonussaldo vid leverans av beställningen.

Presentkort
En beställning kan hel- eller delbetalas med presentkort. För att nyttja ett presentkort bocka i "Jag vill betala med presentkort" i steg 2 i kassan samt ange presentkortsnummer och webbkod som skrapas fram på presentkortet. Max 5 presentkort per beställning kan nyttjas.