DANDERYDS SK

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Rubrik på storleksguide

Text på storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Föreningen. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar
Alla beställningar på nya produkter sker via denna hemsida. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.
Ni kan även kontakta oss för personlig rådgivning om ni har frågor gällande er beställning, det gör ni lättast på mejl teamsales.taby@stadium.se eller telefon 010-452 8302.
Det som gäller för samtliga beställningar oavsett beställningsalternativ är att det ska vara en sammanställd lagbeställning från lagledaren.

Webb-beställningar
Skapa ett konto, logga in, sedan är du igång. Man väljer enkelt produkter för att sedan gå till varukorgen där man slutför sin beställning. Som lagledare kan du även spara ditt lag så du enkelt kommer åt spelartruppen med namn, nummer och initialer till nästa gång en beställning ska göras

Leverans
Alla orders hämtas ut hos Stadium i Täby C. Generell leveranstid för kläder med tryck är 8 veckor eftersom allt görs via miteam. Undantag är vissa jackor samt strumpor.

Stadium Täby
Som enskild spelare så kontaktar man sin lagledare för beställning.
Inga privata beställningar kommer göras utan allt går genom lagledaren.

Utprovning
Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av på Team Sales i Täby. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva finns inne för tillfället.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta gärna kontakt med oss om du behöver mer hjälp.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och medlemmarna gynnar Danderyds SK. Då inköpen registreras på föreningens bonuskort ökar detta på föreningens bonussaldo med 10% i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.
Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Danderyds SK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Täby
Team Sales
Direkt 010-4528302
teamsales.taby2@stadium.se