Dolphins Ungdom 2018-2019
Sortiment 2018-2019

INFORMATION

Dolphins har i samarbete med Stadium jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du ett urval av de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar Dolphins Kansli då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning.

Stadium jobbar efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Målet är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Dolphins att klä sig i föreningens färger.Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar Dolphins Kansli då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning.

Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.

Basket Hälsningar

Dolphins

Rubrik på storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Dolphins Kansli som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Dolphins. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Klädansvarig för resp. lag gör en webborder.
Om man inte gjort det tidigare går det bra att kontakta Dolphins kansli för er info.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av kansliet. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Dolphins. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Dolphins har valt att jobba med SPALDING i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SPALDING produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Dolphins med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Norrköping
City
Teamsales
Direkt 010-4528644
teamsales.norrkoping@stadium.se