Engelska Skolan

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för eleverna i SKOL-IF på Engelska Skolan att klä sig i skolans färger.

I samarbete har Stadium och Engelska Skolan jobbat fram en profil för SKOL-IF. En helhet som kommer att stärka skolans identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i SKOL-IF:s profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge SKOL-IF/Engelska skolan 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som SKOL-IF valt till sin profil.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland elever på Engelska Skolan. Nedan hittar du information om hur du provar och beställer säsongens produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via Engelska Skolan, Skolan/SKOL-IF tar emot beställningar från elever.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Engelska Skolan i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Engelska Skolan med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Linköping
Tornby
Team Sales
Direkt 010-4528669
teamsales.linkoping@stadium.se