Eskilsminne IF
Fotboll för alla!

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger bonus!

Hälsning från ordföranden!

Vi ser fram emot ett aktivt och för alla våra medlemmar gynnsamt samarbete med Stadium.

Vi sätter stor förhoppning till att samarbetet med Stadium kommer att förbättra servicen till våra medlemmar när det rör sig om sortiment, tillgänglighet och leverans av sportsutrustning. Vi har fokuserat på att säkerställa en flexibel och enkel hantering av inköp och leverans med konkurrenskraftiga priser.

Genom att ta fram och samla sortimentet i denna profilguide tror vi att den gemensamma identiteten bland Eskilsmedlemmarna kan växa sig ännu starkare. Vi hoppas att ni alla har glädje av guiden och drar nytta av Stadiums Team Sales säljare när ni skall uppdatera er konfektion och utrustning.

Sportsliga hälsningar

Ordföranden Eskilsminne IF

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med profilguiden är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla våra medlemmar i Eskilsminne IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa.

Beställningar och utprovning
Bestäm en ”prova ut-dag” med ert lag.
Boka er provkollektion på kansliet genom Jimmie Stjernström jsm@eskils.nu eller 042-600 52 02.
Fyll i beställningssedel med en beställning per person som mailas till lagansvarig.
Lagansvarig sammanställer en lagbeställningen som mailas till teamsales.helsingborg@stadium.se respektive order@eskils.nu.
Ni erhåller ordererkännande från Stadium.
Betalning sker på bankgiro 5809-7809 och skall vara tillhanda innan avhämtning kan ske.
Meddelande kommer från kansliet när varorna är klara för avhämtning på Stadium Kullagatan i Helsingborg.
Det är också möjligt att löpande göra kompletterande beställningar på samma sätt som ovan.

Tryck och sponsorlogon
Regler för tryck och sponsorlogon regleras i de båda dokumenten ”Klädprofil” och ”Tryckprofil”.
Allt lagrelaterat sponsortryck skall först godkännas av föreningen.
Ta kontakt med Jimmie Stjernström jsm@eskils.nu eller 042-600 52 02.

Bonus på inköpen
Alla lag erhåller 5 % i bonus på samtliga inköp av varor i Profilguiden. Bonusen betalas ut den 1 mars efterföljande år. Bonusen kan endast användas för inköp hos Stadium.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Helsingborg
Väla
Team Sales
Direkt 010-4528590
teamsales.helsingborg@stadium.se