Eskilstuna Basket

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Eskilstuna Basket att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Eskilstuna Basket jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Eskilstuna Basket. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via denna hemsida. Vissa produkter kan föreningen ha valt att beställa centralt och informerar er i så fall om detta.

Ni kan även kontakta oss för personlig rådgivning om ni har frågor gällande er beställning, det gör ni lättast på mejl: teamsales.eskilstuna@stadium.se eller telefon 010-452 87 96.

Det som gäller för samtliga beställningar, oavsett beställningsalternativ, är att det ska vara en sammanställd lagbeställning från lagledaren eller av annan ansvarig som utsetts av laget.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på t.ex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte redan är utlånade.

Webb-beställningar
Skapa ett konto, logga in, sedan är du igång. Man väljer enkelt produkter för att sedan gå till varukorgen där man slutför sin beställning. Som lagledare kan du även spara ditt lag så du enkelt kommer åt spelartruppen med namn, nummer och initialer till nästa gång en beställning ska göras.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Eskilstuna Basket. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Eskilstuna Basket har valt att jobba med SPALDING i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SPALDING produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Eskilstuna Basket med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Eskilstuna
Tuna Park
Team Sales
Direkt 010-4528796
teamsales.eskilstuna@stadium.se