Eskilstuna United DFF

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Eskilstuna United DFF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Eskilstuna United DFF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Eskilstuna United DFF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via denna hemsida. Vissa produkter kan föreningen ha valt att beställa centralt och informerar er i så fall om detta.

Ni kan även kontakta oss för personlig rådgivning om ni har frågor gällande er beställning, det gör ni lättast på mejl: teamsales.eskilstuna@stadium.se eller telefon 010-452 87 96.

Det som gäller för samtliga beställningar, oavsett beställningsalternativ, är att det ska vara en sammanställd lagbeställning från lagledaren eller av annan ansvarig som utsetts av laget.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på t.ex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte redan är utlånade.

Webb-beställningar
Skapa ett konto, logga in, sedan är du igång. Man väljer enkelt produkter för att sedan gå till varukorgen där man slutför sin beställning. Som lagledare kan du även spara ditt lag så du enkelt kommer åt spelartruppen med namn, nummer och initialer till nästa gång en beställning ska göras.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Eskilstuna United DFF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Eskilstuna United DFF har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Eskilstuna United DFF med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Eskilstuna
Tuna Park
Team Sales
Direkt 010-4528796
teamsales.eskilstuna@stadium.se