Falköpings FK
FALKÖPINGS FOTBOLLSKLUBB

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Falköpings FK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Falköpings FK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Falköpings FK berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Falköpings FK bonus!
.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Glöm inte uppge Falköpings FK i kassan så ni registrerar köpen till föreningen.
Hälsningar

Robert Reidmar Falköpings FK

Storleksguide

Text på storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil. Ni finner den på hemsidan under klubbshop.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Kansliet som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.

TRYCKKOSTNAD TILLVAL
Stort Namn Väska 60kr
Litet Namn Tröjor 40kr

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Falköpings FK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Falköpings FK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Falköpings FK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Skövde
Commerce Köpcentrum
Team Sales
Direkt 010-4528700
teamsales.skovde@stadium.se