Forserums IF Fotboll
På order under 1000kr tillkommer hanteringsavgift på 149kr. Beräknad leverans på tryckta produkter är 3-4 veckor. Alla ordrar hämtas och betalas i butik Stadium A6.

INFORMATION

Stöd din förening!

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Forserum IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Forserum jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening är här!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Forserums IF. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter läggs via stadiumteamsales.se. Börja med att skapa ett konto här på sidan, klicka på "gubben" längst upp i höger hörn sedan "Registera dig här" där fyller du i dina egna uppgifter, välj sedan Stadium Jönköping och Förening Forserums IF.
När du är klar kan du logga in och lägga en webborder.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar helst beställningar lagvis, men du som enskild medlem i Forserums IF kan givetvis lägga en egen order också.

OBS! På alla beställningar under 1000:- tillkommer en hanteringsavgift om 149:-

Förutom Klubbkvällarna där ni kan prova ut produkter innan beställning, så har ni även möjlighet att besöka oss på Stadium A6 Butiken för att prova ut rätt storlek.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Forserums IF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium. Forserums IF har valt att jobba med Nike i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av Nike produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Forserums IFmed familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Jönköping
A6
Team Sales
Direkt 010-4528684
teamsales.jonkoping@stadium.se