Funky School Dance & Training

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Funky School Dance & Training att klä sig i verksamhetens kläder.

I samarbete har Stadium och Funky School Dance & Training jobbat fram en profil för hela verksamheten. En helhet som kommer att stärka vår identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i verksamhetens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från Jessica!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp verksamhetens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar era köp via Teamsales gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till verksamheten om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Jessica

Hitta rätt storlek

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Funky School Dance & Training. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Ansvarig hos Funky School Dance & Training tar emot beställningar och samlar ihop till en order under specifika perioder. Viss väntetid kan förekomma.

Ni kan också göra beställningar direkt till Stadium Team Sales via er profil på stadiumteamsales.se. Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales utgår en hanteringsavgift på 149:- för ordrar under 1000:- så gå ihop med en kompis innan ni beställer.

Observera att vi inte lämnar något öppet köp eller bytesrätt på tryckta produkter. För övriga produkter hänvisar vi till teamsales.kristianstad@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar Funky School Dance & Training i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Funky School Dance & Training med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium C4 Kristianstad
Galleria Boulevard
Team Sales
Direkt 010-4528478
teamsales.kristianstad@stadium.se