Fyllinge IBK
Fyllinge IBK bildades 1991.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Fyllinge IBK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Fyllinge IBK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening - Bonus till alla
Nu finns det en fantastisk möjlighet för den som vill stödja en förening. När man handlar på Stadium så får föreningen 3% bonus på alla inköp som föreningens medlemmar med familj, släkt och vänner gör. Det bästa av allt är att du som privatperson behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales
Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val.
Är man inte medlem på Stadium så blir man det i butiken som vanligt eller på www.stadium.se
Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt.

Vilken storlek?

Här får du hjälp med att välja vilken storlek som passar Er.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Fyllinge IBK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Albin/Mattias från Stadium Halmstad kommer vid ett tillfälle under hösten vara på plats hos Fyllinge IBK (inbjudan kommer) och ta emot beställningar på kläder, kommer även finnas prover på plats.

Alla kompletteringar på medlemskläder kommer ske via denna hemsida. Skapa ett inlogg och lägg en order!

Vid frågor:
teamsales.halmstad@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Fyllinge IBK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Fyllinge IBK har valt att jobba med HUMMEL i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av HUMMEL produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Fyllinge IBK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se