GAIS

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i GAIS att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och GAIS jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden GAIS

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i GAIS. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via GAIS. En gemensam beställning görs i början av året. Detta har ledarna för respektive lag ansvar för. Det kommer finnas en provstege på Gaisgården under klädprovardagarna. Tid för klädprovning kommer stå på lagets hemsida.
Komplettering
Om ni skulle behöva komplettera med enstaka plagg under säsongen så kan man med fördel se över behovet i laget, och göra en gemensam beställning som sköts via lagets ledare.
Det går också att lägga en egen beställning. Då måste man först skapa ett användarkonto. Det gör du här: https://www.stadiumteamsales.se/Login
Tänk på att man måste handla för 1000 kronor för att slippa fraktkostnad på 149 kronor.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Namntryck på överdelar, väskor och långbyxor ingår i priset.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar GAIS i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

GAIS har valt att jobba med SELECT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SELECT produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i GAIS med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sisjön
Team Sales
Direkt 010-4528541
teamsales.sisjon@stadium.se