GF Ling
Gymnastikföreningen Ling - Helsingborg

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i GF Ling att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och GF Ling jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i GF Ling.

Beställningar
Beställningar sker via weborder. Skapa ett inlogg och klicka hem de produkter du vill ha.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på GF Ling bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris..


GF Ling kommer ett par gånger under terminen att anordna utprovningstillfällen på Gymnastikens Hus (GH) och de beställningar som görs då kommer att vara fraktfria. Information om utprovningstillfällen kommer alla medlemmar att få via email samt info via hemsida och Facebook/Instagram.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar GF Ling. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.


Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i GF Ling med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Helsingborg
Väla
Team Sales
Direkt 010-4528590
teamsales.helsingborg@stadium.se