Gymnastikföreningen Örebro
Vi är Örebro läns största barn och ungdomsförening med ca 2400 medlemmar i vår verksamhet

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Gymnastikföreningen Örebro att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Gymnastikföreningen Örebro jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

SÅ HÄR BESTÄLLER DU
Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i GF Örebro. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Vi på Stadium jobbar med 2 olika typer av beställningar.
Individuella beställningar och gruppbeställningar.
Här nedan kan du läsa hur du går till väga.

Individuella beställningar
Ska du beställa individuellt, dvs inte gemensamt i gruppen, så går det jättebra. För att kunna lägga en webborder på hemsidan så måste du vara registrerad. Detta gör du genom att klicka på figuren högst upp i högra hörnet på webben. Där fyller du i din information och väljer Marieberg Örebro som butik, sedan GF Örebro som förening. Alla ordrar som understiger värdet på 1000:- får en hanteringskostnad tillagd på ordern. Stäm därför av med fler i laget om just er order inte överstiger detta värde.

Gruppbeställningar
Ska ni göra en gemensam beställning till gruppen? Beställningen sker på samma sätt som för individuella beställningar. Har du några frågor, eller är det första gången ni ska göra detta, tveka inte på att kontakta oss på teamsales.orebro@stadium.se

Produkter i butik
På Stadium Marieberg finns ett urval av alla produkter i denna profil till försäljning.

Hanteringskostnad
Hanteringskostnaden som kommer finnas med vid webbeställning, kommer ej finnas med vid betalning.

Tryck
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar GF Örebro. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Stadium Örebro
Marieberg
Team Sales
Direkt: 010-4528741 & 010-4528742
teamsales.orebro@stadium.se