GF Örnarna

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i GF Örnarna att klä sig i föreningens färger.


I samarbete har Stadium och GF Örnarna jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet.På denna siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och under HUR BESTÄLLA hittar ni merinformation om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta vår förening GF Örnarna! Nu kan du stödja GF Örnarna med 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer GF Örnarna.

Hälsning från GF Örnarna!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium för våra föreningskläder. På denna webplats ser ni vår profil och beställningar görs via GF Örnarnas hemsida www.ornarna.se
Hälsningar

Ordföranden GF Örnarna

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Profilsida
På denna webbplats visas GF Örnarnas profil för föreningskläder och är tillgänglig för alla GF Örnarnas medlemmar. Nedan hittar du information om hur du kan beställa GF Örnarnas föreningskläder.

Beställningar
Alla beställningar på nya produkter sker via GF Örnarna . Alla medlemmar kan göra en beställninga via www.ornarna.se


Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som trycks av Stadium. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Tillval av tryck såsom namn kan göras på en del av kläderna.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar GF Örnarna i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.


Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i GF Örnarna med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Beställningsblanketten är endast för GF Örnarnas beställningsansvarig och skall inte användas av medlemmar eller ledare.

Stadium Malmö
Svågertorp
Team Sales
Direkt 010-4528445
teamsales.svagertorp@stadium.se