GF Uppsalaflickorna

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och smidigt som möjligt för alla medlemmar i GF Uppsalaflickorna att se och beställa varor ur föreningens profil.


I samarbete har Stadium och GF Uppsalaflickorna jobbat fram en profil för föreningen.
En helhet som förstärker föreningens identitet och skapar en starkare klubbanda. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er via vår Teamsales avdelning och i Stadium butikerna.
Kontaktuppgifter hittar du på Hur beställasidan.

Ni kan dessutom välja att registrera egna inköp tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - vilket ger GF Uppsalaflickorna bonus!

Denna nya profilguide är ett bra hjälpmedel för att stärka upp föreningens identitet.
Vi hoppas att ni alla tar del av denna profilguide då ni uppdaterar er Klubbkonfektion.

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.
För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Nedan hittar du information om hur du som medlem i GF Uppsalaflickorna kan beställa säsongens produkter.

Beställningar
Alla beställningar på nya produkter sker via GF Uppsalaflickorna. Kansliet tar emot beställningar från gruppledare och medlemmar på info@gfuppsalaflickorna.se
Beställningarna görs av GF Uppsalaflickorna kansli till Stadium den 1 varje månad och hämtas ut på GF Uppsalaflickorna kansli den första måndagen månaden efter.Angivna leveranstider gäller med reservation för förseningar från leverantörer

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar GF Uppsalaflickorna. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus.

GF Uppsalaflickorna har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i GF Uppsalaflickorna varmt välkomna till Stadium!

Stadium Uppsala
Stadium Boländerna
Team Sales
Direkt 010-4528818
teamsales.uppsala@stadium.se