Gränna AIS
På order under 1000kr tillkommer hanteringsavgift på 149kr. Beräknad leverans på tryckta produkter är 3-4 veckor. Alla ordrar hämtas och betalas i butik Stadium A6.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Gränna AIS att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Gränna AIS jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Gränna AIS. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar
För att beställa behöver man först skapa ett eget användarkonto här på team sales sidan. Det görs genom att gå på denna länk https://www.stadiumteamsales.se/login eller klicka på den lilla "gubben" längst upp till höger och sedan "registrera dig här".
När de är klart loggar man enkelt och smidigt in och klickar på de produkter man vill ha och lägger en weborder.
Man kan givetvis beställa närsomhelst under året direkt här på sidan.

Alla ordrar hämtas och betalas alltid i butik Stadium A6 Jönköping av beställaren.

Leveranstid för kläder med tryck är ca 3-4 veckor.

Utprovning
Två gånger per år besöker vi på Stadium Gränna AIS för att ha en utprovningskväll, en gång på våren och en gång på hösten.
Då kan man testa ut rätt storlekar i de man vill beställa innan man skickar in sin beställning.
Men har man missat den dagen, är man alltid välkommen till butik för att testa storlek och se Gränna AIS kläderna innan.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Gränna AIS. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Gränna AIS har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Gränna AIS med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Jönköping
A6
Team Sales
Direkt 010-4528684
teamsales.jonkoping@stadium.se