Gröndals IK 2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Gröndals IK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Gröndals IK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

SÅ HÄR BESTÄLLER DU
Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Gröndals IK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Beställningar av matchtröjor, material och ledarkläder sker centralt via Gröndals IK. Träningskläder till spelare beställs lagvis genom att skapa en inloggning på: www.stadiumteamsales.se/grondalsik/fotboll
Vi kan även tillhandahålla en beställningsblankett. Ni får den genom att kontakta Team Sales. Vi önskar att beställningarna skickas till oss per e-post med ifylld information om vad ni önskar beställa. Om ni vill prova ut produkter innan beställning, kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i Gröndals IK.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar era önskemål.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Gröndals IK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Sales konto ökar detta på föreningens bonussaldo, som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Gröndals IK har valt att jobba med NIKE i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av NIKE produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Gröndals IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Bromma
Team Sales
Direkt 010-4528290
teamsales.bromma@stadium.se