Gustavsbergs Bandy

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Gustavsbergs Bandy att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Gustavsbergs Bandy jobbat fram en konfektionsprofil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!
En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

Hälsning från Styrelsen!
Vi har tittat på olika lösningar för att få fram en leverantör som kan erbjuda konfektion via webben
Efter att ha undersökt flera olika leverantörer har vi nu landat i ett avtal med Stadium Sickla.

Målet har för oss varit att få fram en lösning där man enkelt kan beställa konfektion där det står Gustavsberg Bandy utan att det ska vara en stor manuell hantering för oss i styrelsen.
Det har även varit viktigt att genom profilen skapa en samhörighet för alla i bandyn.
Vi vill att man ska känna igen sig som bandyspelare i Gustavsberg bandy och att man som liten knatte ska se upp till de äldre spelarna som föredömen.
Om man då har likadana kläder blir igenkänningen positiv.

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Gustavsbergs Bandy. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Vi på Stadium jobbar med 2 olika typer av beställningar.
Individuella beställningar och lagbeställningar.
Här nedan kan du läsa hur du går till väga.

Individuella beställningar
Ska du beställa individuellt, dvs inte gemensamt i laget, så går det bra. För att kunna lägga en webborder på hemsidan så måste du vara registrerad. Detta gör du genom att klicka på figuren högst upp i högra hörnet på webben. Där fyller du i din information och väljer Sickla som butik, sedan Gustavsbergs Bandy som förening. Alla ordrar som understiger värdet på 1000:- får en hanteringskostnad tillagd på ordern. Stäm därför av med fler i laget om just er order inte överstiger detta värde.

Lagbeställningar
Ska ni göra en gemensam beställning till laget? Då har ni även rätten att låna med er en provstege från Stadium att ta med till träningen. Beställningen sker på samma sätt som för individuella beställningar men av lagledaren för varje lag. Innan beställning görs samlar Lagledaren in uppgifter . Har du några frågor, eller är det första gången ni ska göra detta, tveka inte på att kontakta oss på teamsales.sickla@stadium.se

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.
För gällande rutin kring tryckplaceringar se Gustavsbergs Bandys ”Rödvita Tråden”.

En aktuell prislista för övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål.
Ta kontakt om du behöver mer hjälp


Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Gustavsbergs Bandy med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Sickla
Team Sales
Direkt 010-4528349
teamsales.sickla@stadium.se