Halmstad Handboll
HALMSTAD HANDBOLL Glädje - Ödmjukhet - Stolthet - Ansvar

INFORMATION

Stöd din förening!

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Halmstad Handboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Halmstad Handboll jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening är här!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Halmstad Handboll. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Webb beställningar
Skapa ett konto, logga in, sedan är du igång. Man väljer enkelt produkter och fyller i storlekar och namn och antal produkter. Som lagledare kan du även spara ditt lag så du enkelt kommer åt spelartruppen med namn och nummer till nästa gång en beställning ska göras.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Halmstad Handboll. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Halmstad Handboll har valt att jobba med PUMA i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av PUMA produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Halmstad Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se