Hammarby Friidrott

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Hammarby Friidrott att klä sig i föreningens färger.
Stadium och Adidas har tillsammans med Hammarby Friidrott jobbat fram en klädprofil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På STADIUM-siten hittar du produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.
Alla kläder kommer tryckas med klubbmärke enligt framtagen standard av Hammarbys Alliansförening.

Stöd din förening! En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening är här!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus dessutom. Alltså, bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.


Hälsning från ordföranden i Hammarby Friidrott,
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium och Adidas för att stärka klubbidentitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Hammarby Friidrott. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Alla Hammarbys Adidasprodukter finns inte att beställa här på teamsales. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och sälja i klubbhusshopen, information om vilka produkter du köper vart finns på Hammarby Friidrotts hemsida:

http://www8.idrottonline.se/HammarbyIFFI-Friidrott/

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Hammarby Friidrott med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium! Vi ser fram emot samarbetet med Hammarby Friidrott.

Stadium Sickla
Team Sales
Direkt 010-4528349
teamsales.sickla@stadium.se