Helsingborg Basketbollklubb

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i Helsingborg Basketbollklubb att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Helsingborg Basketbollklubb jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i Helsingborg Basketbollklubb berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger Helsingborg Basketbollklubb bonus!

HBBK har valt Stadium som sin leverantör och Spalding som varumärke. Tillsammans ser vi fram emot ett aktivt och bra samarbete under kommande säsonger. Denna profilguide är ett viktigt steg i byggandet av föreningen både för våra medlemmar men även för andra som vi möter. För medlemmarna är det ett sätt att visa sin tillhörighet och för människor vi möter så visar vi upp vilka vi är. Detta är ett mycket bra sätt för oss att stärka vår identitet som HBBK:are. Vi tycker att vi lyckats bra i valet av produkter och hur vi valt att lyfta fram vårt klubbmärke. Har du synpunkter eller idéer som gör oss ännu bättre! Berätta gärna för oss.

Styrelsen Helsingborg Basketbollklubb

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i Helsingborg Basketbollklubb. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställning och utprovning
Alla beställningar av produkter från vår profil sker via lagförälder eller coach och dessa sammanställs sedan till en LAGBESTÄLLNING.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på Helsingborg Basketbollklubb bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris.

När beställningen är gjort så kommer det en bekräftelse tillbaka, där kan man se att allt finns med på beställningen och även när varorna kommer att levereras.Viktigt att veta är att alla priser i denna profilguide inkluderar någon form av tryck, läs noga i produkt texterna vad som ingår i just den produkten som Ni vill beställa.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Helsingborg Basketbollklubb. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Helsingborg Basketbollklubb har valt att jobba med SPALDING i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SPALDING produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Helsingborg Basketbollklubb med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Helsingborg
Väla
Team Sales
Direkt 010-4528590
teamsales.helsingborg@stadium.se