Helens Dansskola

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela dansskolan. En helhet som kommer att stärka dansskolans identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i dansskolans profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din dansskola!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din dansskola! Du kan ge din dansskola 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer Helens Dansskola att stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Hälsning från Helens Dansskola!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp dansskolans identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till dansskolan gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till dansskolan om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".

Hälsningar Helens Dansskola

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i . Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via , kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni önskar beställa produkter via Stadium Team Sales önskar vi beställningar lagvis. Skapa en användare för webborder via vår hemsida. När ni sedan har lagt en order kommer er Team Sales säljare att kontakta er för informaton om er beställning samt att du kan se era ordrar via på vår hemsidan. För frågor gällande beställningar kontakt er Team Sales enhet.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos någon annan i .

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

har valt att jobba med i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Lidköping
Särnmarkshuset
Team Sales
Direkt 010-4528717
teamsales.lidkoping@stadium.se