HGH
HGH är ett samarbete mellan de tre klubbarna Haverdal IF, Gullbrandstorps AIS och Harplinge IK, där ungdomsverksamheterna samverkar.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i HGH att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och HGH jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i HGH. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Söndagen den 22/1 är det utprovning i hallen i Gullbranstorp, kika på HGH´s hemsida för inbjudan och schema. Under utprovningen finns det möjlighet att prova ut rätt storlek och beställa årets nya medlemskläder!

Om ni under säsong vill komplettera medlemskläder så finns det möjlighet att göra det via denna hemsida. Alla beställningar från enskilda medlemmar ska göras via hemsidan.
Se nedan för instruktioner:


Beställning – Gå in på HGH:s klädprofil via länken på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning Görs i samband med hämtning i Stadiumbutiken på Brogatan 13, Halmstad.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en frakt/hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på HGH:s bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris.

Du vet väl att du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium?
Samtidigt behåller du din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.
För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver du vara medlem på Stadium(registrera dig i butik eller på stadium.se) samt registrera dig på www.stadium.se/teamsales.

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se