HK Ankaret Handboll
På order under 1000kr tillkommer hanteringsavgift på 149kr

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i HK Ankaret att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och HK Ankaret jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i HK Ankaret berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger HK Ankaret bonus!

Hälsning från styrelsen!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.
Alla såväl som medlemmar som föräldrar, släkt o vänner kan be att få sina köp på Stadium Nova Lund registrerade på HK Ankaret vilket innebär att föreningen erhåller bonusen.

Hälsningar

Styrelsen för HK Ankaret


Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleksalternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i HK Ankaret. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar (följ nedan instuktioner)
1. Klicka på den lilla ”gubben” i högra hörnet (bredvid sökfältet)
2. Första gången du logga in måste du registrera dig (se punkt 3 nedan). Har du redan registrerat dig gå direkt till punkt 5.
3. Klicka på ”registrera här” Sedan fyller du i dina uppgifter. Det viktiga är sedan att du fyller i ”butiks- & föreningsuppgifter”
a. Butik: Stadium Lund
b. Förening: HK Ankaret
4. Registrering slutförd. Du får ett bekräftelsemail i din inbox.
5. Gå in på http://www.stadiumteamsales.se/
6. Logga in uppe till höger (lilla gubben), klicka sedan på ”webbkund” och fyll i dina uppgifter.
7. Välj produkt. Klickar ni in på en vara så kan ni se vilka tryck som ingår i pris.
8. När du handlat klart gå till varukorgen uppe till höger.
9. Här ser du dina valda produkter.
10. Skriv in ditt namn under referens.
11.BEKRÄFTA ORDERN

(På beställningar under 1000kr kommer en hanteringsavgift på 149kr automatiskt att läggas till)

Om ni vill prova ut produkter innan beställning så finns det en provstege på kansliet i Borgebyhallen. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av namn(ej tillåtet på matchställ!) och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta gärna kontakt med oss om Ni behöver mer hjälp.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar HK Ankaret. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus.

HK Ankaret har valt att jobba med HUMMEL i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av HUMMEL produkter.

Vi på Stadium Nova Lund hälsar alla medlemmar i HK Ankaret med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Lund
Nova
Team Sales
Direkt 010-4528470
teamsales.nova@stadium.se