IF Centern
IF Centern är en fotbollsföreningen som har sin hemvist inom stadsdelen Kärleken i Halmstad. Föreningen bildades den 5 augusti 1938.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i IF Centern att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IF Centern jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller
du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst
och kostnadsfritt.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och uppdaterar er konfektion och utrustning. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".
Hälsningar

Ordföranden IF Centern

Vilken storlek?

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IF Centern. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Den 3-4/2 är det utprovning på Stadium, kika på IF Centern´s hemsida för inbjudan. Under utprovningen finns det möjlighet att prova ut rätt storlek och beställa årets nya medlemskläder!

Om ni under säsong vill komplettera medlemskläder så finns det möjlighet att göra det via denna hemsida. Alla beställningar från enskilda medlemmar ska göras via hemsidan.
Se nedan för instruktioner:


Beställning – Gå in på IF Centern:s klädprofil via länken på klubbens hemsida. Skapa ett inlogg och lägg beställningen denna väg.
Betalning Görs i samband med hämtning i Stadiumbutiken på Hallarna.

Leveranstiden för tryckta kläder är ungefär 3-4 veckor. Vid beställningar under 1000kr tar vi ut en hanteringsavgift på 149kr. Alla köp av föreningskläder kommer att registreras på IF Centern:s bonuskort som finns på Stadium vid betalning, detta är en förutsättning för att få kläderna till Teampris.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen gynnar IF Centern i form av bonus. Även Era medlemmars köp på Stadium ger 3 % extra i bonus till föreningen om man som privatperson registrerar sig på www.stadium.se/teamsales Självklart gäller denna förmån alla inköp på alla Stadiums butiker.

IF Centern har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IF Centern med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Halmstad
Hallarna
Team Sales
Direkt 010-452 88 11
teamsales.halmstad@stadium.se