IF Hallby HK
På order under 1000kr tillkommer hanteringsavgift på 149kr. Beräknad leverans på tryckta produkter är 3-4 veckor. Alla ordrar hämtas och betalas i butik Stadium A6.

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IF Hallby Handboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IF Hallby Handboll jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

Gör det lättare att hitta rätt storlek.
Provstegar på kläder finns att beställa och hämta ut på Team Sales A6 för lagvis utprovning.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IF Hallby Handboll . Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Börja med att skapa ett konto/inlogg här på sidan. Gå via denna länk: www.stadiumteamsales.se/login
När ditt konto är skapat är de bara att logga in och lägga din beställning. Tryckkostnaden för exempelvis namn eller initialer tillkommer och syns efter att teamsales hanterat och orderlagt er beställning.

Utprovningsdagar kommer vi och Hallby handboll ha under säsong efter ök. Datum och tid får ni från föreningen.
Då har ni möjlighet att prova ut och göra en beställning.

Skulle ni missa utprovningsdagarna, går de bra för dig som medlem att göra en egen beställning här via vår hemsida.
Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni komma upp till oss på Stadium A6 så har vi provstegar hemma på kläderna som finns i er profilguide.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IF Hallby Handboll . Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

IF Hallby Handboll har valt att jobba med KEMPA i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av KEMPA produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IF Hallby Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Jönköping
A6
Team Sales
Direkt 010-4528684
teamsales.jonkoping@stadium.se