IF Hallby Handboll
Profilguide 2017-2018

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IF Hallby Handboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IF Hallby Handboll jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

Gör det lättare att hitta rätt storlek.
Provstegar på kläder finns att beställa och hämta ut på Team Sales A6 för lagvis utprovning.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IF Hallby Handboll . Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Under säsongen kommer de vara 2-3 klubbdagar, info om när får ni från klubben, då vi på Stadium kommer ut och besöker Er samt har med alla provkläder, och där lagbeställningar tas upp och orderläggs.

Vid beställningar önskar vi först och främst att föreningen lagvis lägger beställningarna. Men man kan självklart som medlem själv gå in och beställa närsomhelst under säsong. Det gör man genom att man registerar sig som webbkund här på sidan, loggar in och enkelt klickar i vad man vill ha från profilen och anger tryck som man vill ha, dessa beställningar hämtas och betalas alltid på Stadium A6

Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna provstege på önskade produkter av Team Sales. Eller så kommer ni upp till butiken på A6 Center där provstegar i alla kläder finns. Dock ska alla beställningar sedan läggas via vår portal.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IF Hallby Handboll . Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

IF Hallby Handboll har valt att jobba med SELECT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SELECT produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IF Hallby Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Jönköping
A6
Team Sales
Direkt 010-4528684
teamsales.jonkoping@stadium.se