IFK Kristinehamn Handboll
IFK Kristinehamn Handbolls profil

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IFK Kristinehamn Handboll att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IFK Kristinehamn Handboll jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från föreningen!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Beställningar mejlas till Gunilla på kansliet. I samband med beställningen gör ni en inbetalning på plusgiro 290580-0. Ange: Profilkläder, namn samt eventuellt lag.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna webbplats är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IFK Kristinehamn Handboll. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via IFK Kristinehamn Handboll, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar vi endast beställningar lagvis. Alla beställningar läggs via denna hemsida. Normal leveranstid för beställningarna är ca. 4-6 veckor.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo, Stadium och namn på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IFK Kristinehamn Handboll. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

IFK Kristinehamn Handboll har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IFK Kristinehamn Handboll med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Karlstad
City
Team Sales
Direkt 010-4528749
teamsales.karlstad@stadium.se