IFK SKÖVDE FK
FÖRENINGSPROFIL 2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IFK Skövde FK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IFK Skövde FK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i IFK Skövde FK berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger IFK Skövde FK bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar kansliet då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna vid frågor. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar
Joakim Wendt
Ordföranden IFK Skövde FK

Storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta kansliet som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IFK Skövde FK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via IFK Skövde FK, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar. Vissa produkter har föreningen valt att beställa centralt och informerar er om detta.

Beställningar direkt till Stadium Team Sales: Om ni beställer produkter direkt via Stadium Team Sales önskar vi endast beställningar lagvis. Vi tillhandahåller en beställningsblankett som ni kan använda. Ni får den genom att kontakta Kansliet eller på hemsidan för IFK Skövde FK. Vi önskar att beställningarna skickas till oss per e-post med ifylld information om vad ni önskar beställa. Men ni kan även komma in för ett personligt möte så kan vi tillsammans se över beställningarna. Detta gäller lagbeställningar, ej enskild beställning då vänder man sig till kansliet.

Om ni vill prova ut produkter innan beställning som lag kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna. Det är viktigt att kontakta oss, så vi säkerställer att de produkter ni vill pröva inte finns hos något annat lag i IFK Skövde FK.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda.

Kostnad för extra tillval av tryck
IFK Skövde FK har valt att använda sig av initialer i sin profil för att märka upp sina kläder.. Se kostnad nedan.
Overaller 60kr initial jacka,byxa
Väskor 30kr initial på locket
Ryggsäck 30kr initial nederdel på stora fickan.
Där man kan köpa lösa delar av tröjor och byxor 30 kr initial.

i priset initial ingår 1-3 bokstäver.

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IFK Skövde FK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium och i alla butiker i Sverige om man uppger bonuskortnummret för IFK Skövde FK.

IFK Skövde FK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IFK Skövde FK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Skövde
Commerce Köpcentrum
Team Sales
Direkt 010-4528700
teamsales.skovde@stadium.se