IFK STOCKSUND 2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

STORLEKSGUIDE

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Skapa ett konto genom att trycka på REGISTRERA DIG här ovan. Logga sedan in. Klicka på de kläder/produkter du önskar beställa. Följ instruktionerna och slutför din beställning. Teamsales kommer att kontakta dig via mail när kläderna kommit, vilket brukar ta 3-4 veckor. Då hämtar man själv ut dem i Teamsalesbutiken hos Stadium i Täby C. Betalar gör man i kassan hos Stadium. Man betalar alltså inte här på hemsidan. Gemensamma lagbeställningar görs fortfarande av utsedd klädansvarig i respektive lag.

Stöd din förening
Nu kan du ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på www.stadium.se/teamsales och där väljer vilket lag i IFK Stocksund du vill stödja. Medlemsskapet är kortlöst och kostnadsfritt. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Är du inte redan medlem på Stadium så registrerar du dig på www.stadium.se eller direkt i butiken.

Stadium Täby
Team Sales
Direkt 010-4528302
teamsales.taby2@stadium.se