IGELSTORPS IK
Extra Kostnad Tryck - Överdelar Litet namn: 50 kr, Väskor Namn på locket: 70 kr, Initialer: 40 kr,

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IGELSTORPS IK att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IGELSTORPS IK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i IGELSTORPS IK berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger IGELSTORPS IK bonus!

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.
Hälsningar

Ordföranden IGELSTORPS IK

Rubrik på storleksguide

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta kansliet som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i IGELSTORPS IK. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.

Beställningar och utprovning
Alla beställningar på nya produkter sker via IGELSTORPS IK, kansliet tar emot beställningar från lagledare och medlemmar på mail kansli@igelstorpsik.se
Om ni vill prova ut produkter innan beställning kan ni låna en provstege på önskade produkter av Team Sales lagvis detta sker via kansliet. Då har ni möjlighet att pröva produkter på tex. en träning och ta upp alla de rätta storlekarna.

Extra Kostnad Tryck
Överdelar Litet namn: 50 kr
Väskor Namn på locket: 70 kr
Initial: 40 kr

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IGELSTORPS IK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

IGELSTORPS IK har valt att jobba med ADIDAS i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av ADIDAS produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IGELSTORPS IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Skövde
Commerce Köpcentrum
Team Sales
Direkt 010-4528700
teamsales.skovde@stadium.se