IK Brage Akademi bredd 2019

INFORMATION

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i IK Brage att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och IK Brage jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

Hälsning från ordföranden!
Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna webbplats är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet.

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

För att nå beställningsportalen måste du först skapa en användare/inlogg

1. Tryck på symbolen som ser ut som en gubbe i högra hörnet av sidan.

2.Välj sedan (om du inte redan har ett inlogg) "registrera dig här" och följ instruktionerna för att skapa en användare.

3. Nu när du skapat en användare så trycker du på symbolen med tre streck i det vänstra hörnet av sidan. Välj "Föreningssidor" och "IK Brage". Välj sedan "Dalecarlia Cup"

4. Du kan nu lägga din beställning.

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo på de produkter som är förhandsbestämda. En aktuell prislista för Stadium tryck och brodyr av siffror, namn, initialer och övriga sponsorlogon får du av Team Sales. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar IK Brage. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

IK Brage har valt att jobba med SELECT i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av SELECT produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i IK Brage med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Borlänge
Kupolen
Team Sales
Direkt 010-4528850
teamsales.borlange@stadium.se