Dalecarlia Cup

INFORMATION

År 1981 var året som Dalecarlia Cup för första gången arrangerades av IK Brage på sportfältet i Borlänge. Än idag engagerar turneringen ungdomar över hela Norden, samtidigt som cupen växer i popularitet bland de svenska föreningarna. Framtiden är ljus för cupen och vår förhoppning är att kunna bli Sveriges bästa cup i framtiden, för Sveriges gladaste cup är vi redan.

Från och med i år är Stadium Officiell leverantör till Dalecarlia Cup vilket innebär att du kommer kunna köpa unika DC produkter dels inför Cupen genom att beställa här på webben. Men också i den Officiella DC shopen som finns i Stadiums butik.

Passa på att beställa er unika T-shirt, eller varför inte lämna bollarna hemma och hämta ut en bollpåse när ni kommer fram till Borlänge? Utbudet här via Stadium Team Sales är Limited edition utgåvor. Sista dag för beställning via webben är den 25/5-18 detta för att du skall få din beställning klar tills du checkar in på Dalecarlia Cup.

Läs mer under fliken- HUR BESTÄLLA!

Passa på att ta del av dessa erbjudanden, kom inte tomhänt till cupen utan var förbredd😊

Soliga Hälsningar
Dalecarlia Cup

Storleksguide

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

För att nå beställningsportalen måste du först skapa en användare/inlogg

1. Tryck på symbolen som ser ut som en gubbe i högra hörnet av sidan.

2.Välj sedan (om du inte redan har ett inlogg) "registrera dig här" och följ instruktionerna för att skapa en användare.

3. Nu när du skapat en användare så trycker du på symbolen med tre streck i det vänstra hörnet av sidan. Välj "Föreningssidor" och "IK Brage". Välj sedan "Dalecarlia Cup"

4. Du kan nu lägga din beställning.

5. Om beloppet på ordern inte når upp till 1000:- så lägger systemet automatiskt på en hanteringskostnad på 149:-. Denna kostnad kan ni bortse från då ordrarna kommer att sammanställas innan de skickas in.

6. Betalning görs till swish-kontonr: 123 079 81 24

Betalning = Beställning, Betalar ni inte innan den 25/5 så kommer produkten inte att levereras.

Märk betalningen med DC samt fullständigt namn på spelaren.

Stadium Borlänge
Kuplen
Team Sales
Direkt 010-4528850
teamsales.borlange@stadium.se